Over ons

Wie zijn we?

Speel je graag met je kameraden? Wil je nieuwe vrienden maken? Ravotten in het bos? Meereizen rond de wereld? Knutselen en schilderen? Speuren naar verborgen schatten? Samen op tocht gaan? Torens bouwen op kamp? Uit volle borst meezingen? Samen rond het vuur zitten? Luisteren naar spannende verhalen? Dan zit je goed bij KSA Ten Briel!

Onze groep zal je beslist bevallen. KSA Ten Briel is er voor alle jongens en meisjes vanaf 6 jaar. Samen met onze 220 leden vormen we een grote en toffe vriendenkring. Elke week van 14u tot 17u bieden we jou wel iets leuks aan… maar eigenlijk moeten we dat niet uitleggen: kom gewoon eens proeven van KSA!

Ons uniform

Wij willen met onze gasten en leiders KSA Ten Briel vertegenwoordigen in Sint-Michiels en omstreken. Om hieraan maximaal te kunnen voldoen vragen wij dat jullie de Kabouters, Pagadders en Jongknapen met een sjaaltje en KSA T-shirt naar KSA komen als uniform kledij. Voor onze oudsten, namelijk de Knapen en Jonghernieuwers, mag dit al wat sjieker zijn en vragen wij om een hemd te dragen waar iedereen zijn/haar KSA carrière kan tonen aan iedereen via de welverdiende schildjes. Naast deze verplichte uniformstukken kan iedereen nog vrij een mooi en warme KSA trui aankopen waar ons logo mooi en groot op de achterkant is gedrukt.

Voor of na elke activiteit kunnen er uniformstukken aangekocht worden. Vraag dit aan jouw banleider!

©2024 KSA Ten Briel – Alle rechten voorbehouden – Webteam: Maxim