Zoals ieder jaar organiseren wij onze wafelverkoop. Ook dit jaar gaan we van huis tot huis om onze heerlijke vanillewafeltjes en carré confituurtjes te verkopen aan slechts 6 euro per doos! Dit op 16 februari!

We hoeven waarschijnlijk niemand te vertellen dat deze actie dient om wat geld in ons laatje te brengen, toch even een korte toelichting:
Voor de gewone rekeningen en aankoop van klein materiaal kunnen wij natuurlijk rekenen op de subsidies die we via stad Brugge verkrijgen. Echter zorgt deze financiële actie ervoor dat we onze leden dat beetje extra kunnen aanbieden. Zo kunnen we bijvoorbeeld de aankoop van een nieuwe tent, knutselmateriaal of sjorpalen veroorloven. Een betalende activiteit kan hierdoor ook iets goedkoper aangeboden worden door een stuk van de kas te betalen of een financiële put na een kamp kan ietwat worden opgevuld.

Zoals vorige jaren werken we ook met voorafbestellingen, daar we er haast niet in slagen bij iedereen langs te komen en om onze bestelling iets beter in te kunnen schatten. Ook dit jaar werken we met online bestellen. Jullie kunnen je bestelling plaatsen via volgende link:

Bestellingformulier

Zo kan je de bestelling komen afhalen op zaterdag 16 februari vanaf 9u. Indien het niet mogelijk zou zijn om er dan om te komen, kan je deze later komen afhalen op een van de volgende activiteiten of kan je gerust een mailtje sturen naar het bondsteam (bondsteam@ksatenbriel.be) om een datum af te spreken.

Om 9u beginnen we eraan, iedereen die vanaf ‘s morgens aanwezig is, wordt ‘s middags getrakteerd op een heerlijke maaltijd! Diegene die er ‘s morgens niet bij kunnen zijn, kunnen vanaf 13u30 aansluiten. De activiteit is om 17u gedaan

Tot dan!