Op 22 september is er onze jaarlijkse barbecue om de start van het nieuwe KSA-jaar te vieren. Deze zal plaatsvinden in het Sint-Lodewijkscollege (Magdalenastraat 30) in Sint-Andries waar er u vanaf 18u30 een aperitief wordt aangeboden. Hierna schuiven we de voetjes onder tafel voor een overheerlijke barbecue met groentjes en vlees a volonté.

Eenmaal onze buikjes gevuld zijn, kijken we met z’n allen naar enkele fotoreportages van het voorbije hemenkamp, tentenkamp en +16-kamp.

Om in te schrijven voor deze heerlijke avond, dient er een mailtje naar secretaris@ksatenbriel.be gestuurd te worden voor maandag 17 september. In het mailtje vermeld je: familienaam, aantal volwassenen, aantal kinderen (-12 jaar) en de betaalmethode (contant of overschrijving).
Betalen kan via een overschrijving naar het rekeningnummer BE 71 7755 1161 1969 met mededeling ‘NAAM+BBQ’ of kan contant betaald worden aan een leider.
Volwassenen betalen €15 en kinderen €12. Inbegrepen zijn voldoende vlees, ruime keuze aan groenten en sauzen, aperitief, dessert, voorstelling foto’s, service & gezelligheid.

Hopelijk kunnen jullie allemaal aanwezig zijn om er een onvergetelijke dag van te maken!