Op zondag 6 oktober is het weer zover, het is weer tijd voor ons jaarlijkse hammetjesfeest. Dit is de dag waarop alle nieuwe leden en alle leden die overgaan naar een andere ban traditiegetrouw een ‘doop’ kunnen verwachten.

Natuurlijk is elke doop aangepast aan de leeftijd van die ban en zullen de kabouterdoop en leidersdoop heel verschillend zijn. Ouders moeten niet ongerust zijn hierover!

De dag begint om 9u aan het lokaal waar jullie en jullie ouders uitgenodigd worden om een korte startbezinning bij te wonen. Hierna wordt er ook een groepsfoto met alle KSA-leden getrokken.

Erna gaan we met z’n allen gaan zwemmen in het subtropisch zwemparadijs Olympia! Het zou fijn zijn als enkele ouders het zien zitten de kabouters, pagadders en jongknapen naar het zwembad te voeren. De knapen, jonghernieuwers, +16′ers en hernieuwers gaan met de fiets.

Na het zwemmen gaan we met z’n allen te voet van het Olympiabad naar het domein ‘De Koude Keuken‘ in Sint-Andries om er ons middagmaal te nuttigen en enkele spelletjes te spelen op het speelplein bij de lokalen van KSA Ter Straeten.

Rond 15.00u worden de ouders verwacht voor de eerste dopen. We beginnen met de jongste ban, de kabouters, en gaan zo chronologisch verder. De laatste doop zal rond 17.00u gedaan zijn.
De nieuwe jongknapen, knapen, jonghernieuwers, +16′ers en leiders brengen best verse kleren mee.

Voor alle activiteiten van deze dag vragen wij om een bedrag van €7.5 mee te brengen. Daarin is het middageten, drankje en zwemmen inbegrepen.

Hopelijk zien we jullie dan voor een dag vol plezier!