Blog

Hemenkamp 2020 (2 - 9 augustus)

Het was echt een sensationeel kamp. We begonnen met een gezellige treinrit richting Arendonk met zeer enthousiaste pagadders en jongknapen. Toen we daar aankwamen, brak de pret helemaal los met prettige spelletjes.

De volgende dag kwamen de kabouters aan. We konden helaas niet samen spelen omdat ze een ander bubbel waren maar we hadden coronaproof praathoekje gemaakt om met hun te kunnen praten.

Naast toffe en spannende activiteiten hadden we ook gewandeld. Het was een lange tocht maar bij aankomst werden we beloond met heerlijke watermeloenen. Na zo’n lange dagtocht verdienden we wel rust.

Naast zotte spelletjes hebben we ook lekker gegeten, dus merci kokjes! We kunnen heus niet wachten om volgend jaar weer op kamp te gaan!

Tentenkamp 2020 (1 - 11 juli)

Dit jaar gingen we op tentenkamp richting Bütchenbach. Een prachtige plek waar we ons uren konden amuseren aan het meer. Dit natuurlijk enkel als het weer wat meezit, wat bij ons helemaal niet het geval was. Ondanks de weergoden ons enkel regen gaven, deden we ons uiterste best om er nog steeds een memorabel kamp van te maken. We profiteerden van elk streepje zon en gingen toch welgeteld drie keer naar het meer!

Gelukkig was het tijdens de afbraak wel zonnig en warm. Afbreken in de regen is niet een van de leukste zaken. Na de afbraak werden we beloond met een gigantisch kampvuur, chocomelk en pannenkoeken. Alweer een geslaagd tentenkamp (zonder breuken!) achter de rug.

©2020 KSA Ten Briel – Alle rechten voorbehouden – Webteam: Ilya, Nathan